Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Sent

Rorschachträd

Jag är inte den enda att konstatera att det är lätt att vända på dygnet, men desto svårare att vända tillbaka det. Idag sov lillasyster till tjugo i elva. Det rekordet lär nog stå sig i många år.

Här en rätt så abstrakt bild på ett träd gånger fyra. Jag tycker mönstret bli ett helt annat än bara ett träd, när man vänder på bilden.

Kommentarer

  1. Jag har ingen aaaning om hur vi ska lyckas ställa rätt dygnet... ;) Lika bra att låta kroppen sköta det själv tror jag. I sinom tid så.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg