Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Mndg

Måndag


Det är dagar som den här - årets första arbetsdag - som får mig att fundera på att det är nu vi gör slag i saken och flyttar till Mallorca, eller säljer huset och flyttar till ett billigbilligt boende och jobbar halvtid båda eller gör slag i saken och startar eget på fulltid och affärerna blomstrar. Men det är rätt trevligt med kolleger och fika. Och lite tankeverksmhet på annat sätt.

Kommentarer

  1. Nja, jo, eller det gäller att komma igång bara. Tror jag.

    SvaraRadera
  2. Känner helt klart igen det där... Varje gång samma ångest - varje gång konstaterar jag dock att jobbet inte är så tokigt trots allt. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg