Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Inställt

Luftballong

En gång i månaden träffs vi i min fotoklubb. Visar bilder och fikar och pratar. Det är riktigt trevligt. Jag är yngst. De flesta är över pensionsåldern.

Idag kom vi till möteslokalen och då hade någon varit så check/tjesck/schäck (hur stavas det?) och bytt lås efter tjugo år och glömt lämna ny nyckel. Jaja. Vi sköt på det en vecka. Och hem åkte jag med en ny bildidé i huvudet. Det var bra. Ska nog utveckla den lite till. So stay tuned.

Kommentarer

 1. Shit vilken cliffhanger. Jag återkommer...

  SvaraRadera
 2. Hola!!! Ses ikv på middan hoppas jag! =P

  SvaraRadera
 3. Hemmabloggaren: Ja, om tur var blåste det inte den dan.

  Tess: Yes box. Kommer du till hotellet innan? Fördrink! Ska ta en sväng på löpbandet också. :D

  SvaraRadera
 4. Funderar också på att gå med i en fotoklubb av något slag, verkar trevligt. Inget käckt med nyckeln alls.

  SvaraRadera
 5. Tur att det blev inställt så att du kunde få din fina idé. Eller nåt... ;-) Dina synapser kopplar inte som alla andras... Tur är det så att vi kan få se dina fina bilder :-)

  SvaraRadera
 6. Anna-Karin: Det är faktiskt väldigt givande att gå på fotoklubbsträffarna, så det kan jag rekommendera. :)

  Malin: Tack. Ja positivt tänkande, det blev ju bra ändå! (Men idag kopplar synapserna dåigt, efter gårdagens middag och utekväll med jobbet...)

  SvaraRadera
 7. I want not agree on it. I over precise post. Particularly the title-deed attracted me to be familiar with the intact story.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg