Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Höghuset i vinterskogen

Skyscraper-in-the-forest

Jag har länge gått och haft en bildidé, men inte kommit till skott. Den kräver en del förarbete med att ta lite foton, men jag gjorde en bild med vad jag har i min bildbank. Bilden blev inte alls som jag tänkt mig, men det blev en bild ändå. :)

Ja och just det. Jag har börjat blogga på engelska också. Fokus kommer att var på bilder, kreativt skapande och tanken bakom en bild. Se här.

Kommentarer

 1. Så himla cool - och det säger jag inte så ofta :) Vilket jobb du måste ha lagt ned. Jag gillar idén med husvåningarna på varandra och ser fram emot hur du utvecklar den framöver!

  SvaraRadera
 2. Superrolig idé och väldigt väl genomförd. Min första tanke när jag såg den var att det var ett kinesiskt tempel av något slag. Sen såg jag. Så coolt!

  SvaraRadera
 3. Weronica: Tack. Orginalidén var helt annorlunda, så vi får se hur den "slutliga" bildn blir!

  Malin: Javisst ser det lite ut som något asiatiskt, det tyckte jag med när jag var klar. Tack!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg