Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Frukost

Wake up and Smell the coffee
Nu har jag suttit och hållt på med padding hit och PageTitleColor i Bloggers redigeringverktyg så länge att jag kreativiteten gått på sparlåga. Men när jag blev klar med min nya engelska blogg, kom den tillbaka. Bara sådär. Trevligt. Att säga till sig själv "gör något kreativt nu" är ungefär som att säga "sluta hicka". Geht nicht.

Min kombo av "Keep calm" och "Wake up and smell the coffee", finns också här.admin

Kommentarer

 1. Coolt. Jag kände precis tvärtom. När vi gjorde om bloggens Look&Feel. Fick jag ny inspiration till att göra nya fina inlägg till uppdaterade bloggen. Fast det var kanske samma sak som du. :-)

  SvaraRadera
 2. Ha, klockren!

  Hoppas ni får en hääärlig helg.

  SvaraRadera
 3. Gillar verkligen din Keep Calm version. För att inte tala om muffinspostern!
  Vill ha en tavelvägg i köket med tavlor o kokböcker huller om buller.
  "vi får se" som maken säger. ;)
  Den väggen är ju gamla murbruket o svårt att borra i. Men vilket slöseri på väggutrymme säger jag bara!

  kram o lycka till med din kreativitet

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg