Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

50 + 1 bästa länktipsen

I love snö

Igår presentera tidningen Times online, (London Times that is), en lista på världens 50 bästa designbloggar. Min favorit ligger på plats 14. Och vi har (minst) en svensk med också: Chez Larsson. Grattis till er och de 48 andra. Flera andra av bloggarna besöker jag om inte dagligen så i alla fall veckligen. Och listan den sparar jag till gråa dagar som blir till allt annat än grå med den inspirationen som finns där!

Ah, sista länktipset: Caro-lines :).

Bild: Idag vitt.

Kommentarer

  1. Det ligger verkligen julgodis i luften nu. SÅ gott! Vi gjorde ett lass igår, men något säger mig att det behöver kokas ihop lite mer om det ska finnas något att äta när julafton kommer. Mums!
    Kram Malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg