Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

iLike

ILike

För ett tag sen fick jag en iPhone av min man. Jippi sa jag. Och sen tack. Numera är iPhonen nästan en del av mig och jag borde nästan fästa den på nåt sätt i en sån där telefonsladdsnyckelknippa man hade när man gick i sexan (min telefonsladd var röd och svart), för ve om jag skulle bli av med den, mitt externa minne.

Igår dök det upp ett meddelande på skärmen: "Det finns inget att ångra". Men så bra då! Undrar vilken App det är som kan mäta det, "Samvetskval 2.0" eller kanske "Småbarnsmamma"?

Däremot kan man ju fråga sig varför den ville byta ut "fyndat" mot "syndat" när jag glatt skrev ett sms till min kollega att jag "fyndat på halva halva priset på Lindex". Kanska samma app igen.

Kommentarer

 1. I like min to!

  Jag sa till min man att Caroline minsann tyckte att jag skulle ha en vit iPhone och så fick jag en!

  SvaraRadera
 2. Haha... visste inte att man kunde yttra freudianska felsägelser via telefonen. :-)

  SvaraRadera
 3. Carina: Vad glad jag är att kunna hjälpa en medmänniska ;)

  Malin: Nä, inte jag heller! Får hålla utkik efter fler lustigheter i iPhonens version av T9.

  SvaraRadera
 4. Åååå, hur får man maken att förstå att han nog borde presenta med en iphone? *villha*

  SvaraRadera
 5. Kajsa: Man startar en bloggshopp :) eller kommer med lite kommentarer rätt ofta om hur smidigt det varit med en iPhone nu, nu och nu. Eller säg till tomten....

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg