Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Trevlig helg!

Gås

Kommentarer

 1. Vilken skön skånsk gås. Snart är det dags att äta upp den. ;-)

  Hoppas pekingankan blev god! :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Caroline!

  Tack för den fina postern! En dag skall jag komma ihåg att köpa ram o hänga upp den. Men jag tror hela tiden att vi skall hitta ett hus snart o då är det dumt att göra hål i väggarna.;)

  Ang. dinosaurieshowen så var jag ju inte med men dom hade en kanondag tsm.

  Mina barn är ganska vana vid häftiga upplevelser när vi rest runt i världen. inte för att låta märkvärdig så tror jag att det skall till mkt innan dom låter sig imponeras. förstår du vad jag menar?
  men jag tror absolut att det var kanonbra. till det priset så var det väl tur det!!! Jag tyckte nämligen att det var tokdyrt.
  utomlands kostar nämligen inte sånt här för barn så mkt. man betalar för dom vuxna entré o en liten peng för barnen.

  ha det bra!!

  kram

  SvaraRadera
 3. Den bästa pekingankan jag ätit hittills åt jag på Lanzarote av alla ställen, men att få äta det i Beijing vore ju många strå vassare.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg