Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Sjalar

Nästan Erfurt

Jag har sett några riktigt fina sjalar, men inte någonstans att köpa dem. Så jag tänkte jag syr mig en egen. Gjorde tofsar, klippte till ett tyg som skulle blivit sommarbyxor och ett som jag fått av min svägerska, köpt i Thailand i ljuvlig kvalitet. Så nu tänkte jag visa den här på bloggen och styla till det på bästa Erfurt-manér. Eller nästan i alla fall! Jag förstår att de valde hundar och inte katter!

Vill inte

Kommentarer

 1. Kisen tycker inte att det är hans stil :D

  SvaraRadera
 2. Han borde trivas så fin som han blev i dem:) Trevlig fredag!

  SvaraRadera
 3. Petra: Nä, det det har du rätt i. Läste om din katt, kram till dej.

  Husnrnio: :) Trevlig lördag till dej!

  SvaraRadera
 4. Haha! :-) Vilken rolig kise - tror att sjalen gör sig bättre på matte. Fin ser den ut - blir smått impad av alla som ger sig på handarbete. En utopi för oss med tummen mitt i handen. :-)

  SvaraRadera
 5. Malin: Jag hoppas det med :) Du har dock förmågan att omsätta det andra tillverkar till en fin helhet, det är också en utopi för vissa oavsett var de har tummen:)!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg