Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Matkassen alla pratar om och äter av

Ros

Vi har testat Linas matkasse. Jag måste säga att det är faktiskt lite konstigt att vänja sig vid att inte åka och handla mat så ofta. Vi hinner först till kassan med mjölk, yoghurt och kattmat. Jag kan inte säga annat att det är ett perfekt koncept för barnfamiljer: ger oss något av det mest värdefulla vi behöver: tid. Det är gott och snabbt och enkelt. Har du testat?

Och bilden ja. Den har inget med texten att göra mer än den långsökta gemensamma nämnaren köket. Rosen står i en fin flaska i köksfönstret vi vasken.

Kommentarer

  1. Tjenixen,
    Vi har också testat en vecka. Leverans två kom igår, men vi har inte hunnit laga något än. Tycker att konceptet verkar super. God och hyfsat enkel varierad mat till ett bra pris. Vi lyckas sällan handla mat till 5 middagar för 729 kronor. Dessutom är det sååå skönt att slippa handla och man kan tillåta sig själv att vara liite slarvigare med maten den andra veckan. Vi är fast! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg