Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Ett lyckohjul

wunderbar

I förra veckan upptäckte jag Googles "Sidewikis". Ok. Frågan är om det blir demokratiskt eller om det mest blir "de arga och missnöjda" som kommer att använda sig av det.

Idag upptäckte jag Googles tjänst "Lyckohjulet". Lät som ett skämt. När jag testade upptäckte jag att det fungerar undeför som Melodiradioövergångar. Testa själv: här (google ett ord, tryck sen på plustecknet vid "Visa alternativ" och välj "Lyckohjul" i vänsterspalten). Vad ska man använda det till? Vet inte. Än.

Lite rätt så användbara länkar i alla fall:

Kommentarer

  1. Kul! :-) En del människor verkar helt klart ha för lite att göra... Tur så att de har tid att komma på en massa meningslösa men ack så underhållande saker.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg