Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

I do

Choc

Det var länge sen jag var på bröllop. Sånt där riktigt med kyrka, Mendelssohn och Jansson, släkt, tio-rätters, drinkar, dans och dubbelt skoskav. Ju äldre man blir när man gifter sig, desto mindre tenderar bröllopen att bli. Vi hör till den skaran som gifte sig i smyg och hade tre fester efteråt. Jag kör förbi kyrkan vi gifte oss i på väg till dagis och det är samma glada känsla jag får när jag kör förbi den varje gång.

Min kusin gifte sig i samma kyrka. Ett bröllopspar av tre den dagen. Första paret hade glömt ringarna, andra paret hade ångrat sig när klockorna ringde och min kusin gifte sig!

Kommentarer

 1. Visst blir bröllopen mindre och mindre. Jag är glad att vi passade på innan barnen kom och det kändes försvarbart och möjligt att lägga ner så mycket tid och en del pengar på en lyx som romantik. :-)

  SvaraRadera
 2. Men du - vilken klockren illustration! Jag gillar - mycket!

  SvaraRadera
 3. Kanonfin illis!!!
  Du är så duktig. Önskade att jag var duktigare på att förverkliga mina ideér. Men man behöver kanske kunna utföra allt man "ser inuti huvudet"? Man kan ju leja ut jobben. Jag spånar vidare på min affärsidé bara....


  Så du tycker att vi skall bygga? jag vill men vet inte om jag vågar. det är en djungel med husmodeller o man är ju inte så insatt. vi håller på o kollar upp lite mer nu.
  det skulle vara onekligen kul! men fasligt långt kvar tills jag kan flytta!!!!

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Malin: Nä, romansbudgeten får inte så mycket tilldelat nuförtiden!

  Weronica: Tack. Den kommer på Etsy snart och på ett annat projekt med... :)

  Ann: Tack till dej med. Ja, den där entreprenören i mig slumrar bland... men jag tror det handlar om tidsbrist och kanske för stora ambitioner ibland med tanke på hur vardagen faktiskt ser ut.
  Låter spännande med din idé! Hoppas vi får läsa mer om den sen eller?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg