Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Choklad i trädgården

Chokladblomma

Jag har en chokladblomma i kruka i trädgården. Den luktar verkligen som mörk choklad eller kakao. Och vacker är den med.

I badrummet har jag också choklad, i form av bodylotion. Min snälla mamma köpte den till mig. Jag var rätt skeptisk först - ska man gå runt och lukta choklad? - men den luktar lagom och gott den med!

Kommentarer

  1. Stod och fingrade på en chokladmask i affären här om dagen, men stod över. Min chokladblomma vissnade då jag missat att vattna en dag under förra värmeböljan. Härligt att se att din fortfarande spirar.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg