Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Accessoar

BoConcept

Visst är den snygg? Jag tänker mig den på en vägg i väntan hemma hos oss. Man ska inte skynda att inreda, utan precis som när det gäller all kärlek: vänta på den rätte. Och den dök up i Göteborg hos BoConcept och kallas på hemsidan "en accessoar". Precis vad det är: ett smycke till hemmet.

Kommentarer

  1. Väldigt fin. Det fanns fler fina prylar bland deras "accessoarer". Kanske dags att ta sig till deras butik som jag ännu inte har besökt.

    SvaraRadera
  2. Ja där finns verkligen mycket snyggt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg