Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Minisemester i bilder

Så trista och små mobilkamerabilderna blir - jag syftar på de två tidigare inläggen! Här kommer fyra "riktiga" bilder - det kanske är dags att byta mobilkamera - igen.

Långe Erik

Långe Erik och långe Albert. Allt är relativt.

Ormbunkar

Ormbunkar eller stensöta utanför Västervik, en bonustripp på semestern. Västervik var inte inräknat när vi körde hemifrån, men så blev det istället för två dagar på Astrid Lindgrens värld.

Öland-strandäng

Här var det lugnt och fridfulllt för de som kör wild camping, dvs utan betalcampingplats.

Kroppkakor

Så fick jag mina kroppkakor till slut. I Karlskrona på Marinmuseets restaurang. Sen puttrade vi hemåt och inom några vänners stuga, där de påpassligt nog just satt på kaffet!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg