Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Porträtt av ett kryp

Mr. Björkstekel

Nog tjatat här på bloggen om björksteklarns framfart i trädgården. Det här är något annat. De är inte så snabba, så jag fotograferade en som satt på libbstickans blad. Ett porträtt av ett litet småkryp.

Kommentarer

  1. Vilken fantastisk bild. Och ramen sen! Jag fattar inte hur du gör, det finns massor med roliga ramar på din sida. Och bilderna är helt otroliga. Jag har själv försökt göra snygga pratbubblor i photoshop men inte lyckats. Du äger. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg