Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

På bortaplan

Bloggpaus

Då var snart allt godis slut i semestergodispåsen. Men jag har sparat det bästa till sist, hoppas jag. Göteborgs skärgård, hej!

Kommentarer

  1. Ha det superhärligt! En vecka i skärgården låter inte fler. På fredag kommer även vi till Sveriges framsida för U2-konserten. Håller tummarna för gott väder hela veckan! :-)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni hade en bra konsert, vädret var väl inte helt åt skogen? Det verkade som om hela Göteborg såg fram emot den här konserten!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg