Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Måndagsfundering

sitta-ute

Frågeställningarna är annorlunda när man har semester, idag har jag fått argumentera för varför man sitter ute när det är varmt ute. Köksbordet är nog inte använt på en vecka nu.

Kommentarer

 1. Det där känner jag igen....

  =)

  Har njutit av värmen, konstigt vad man vänjer sig..
  Saknar den redan!!!


  Maliin

  SvaraRadera
 2. Maliin: Den kommer säkert igen från oss i söder: här är 25 grader igen. 8-)

  SvaraRadera
 3. det är så mysigt att sitta ute o äta. jag gillar dagens väder bäst: när det inte är för varmt o man kan röra sig utan att flämta.

  jag tål värmen väldigt dåligt. konstigt va?;)

  jag gillar "ljummet" och "lagom". jag måste ha blivit född i fel land men hamnat rätt senare i livet.

  kram o njut!

  SvaraRadera
 4. Hej Ann, 23 grader är helt lagom och svensk luftfuktighet! Idag satt vi faktiskt inne, det regnade, men nu är de dåliga molnen borta.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg