Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Egentid

Blå Jungfrun

Vad skönt det var att blogga lite och photoshoppa lite. Äh, fel ordning. Photoshoppa lite och blogga lite, ska det vara.

Kommentarer

 1. Du tog väl inte med dig någon sten va!

  Hi hi, jag tycker det var så roligt med MAMA, att du också har funderat på dom där fina skuggade kanterna på detaljbilderna. Det är sånt som jag går igång på som Ernst brukar säga!

  Jag har länge grubblat på hur man gör, min snäcka kanske blev lite grov i kanten men nu vet jag iallafall hur det går till.

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat där vid datorn på egentiden.

  Hoppas att ni har en härlig semester! :-)

  SvaraRadera
 3. Håller med Carina läckra skuggor och fin bild med!

  SvaraRadera
 4. Lite pauser vid datorn behövs allt. Jag har varit så gott som datorlös i drygt två veckor, nu njuter jag av att sitta här och hänga litegrann.

  Fin bild! Som vanligt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg