Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Dagens blomma

Dagens blomma

Klippte gräset längs staketet med trimmern. Där får min man inte klippa, för mina små plantor gömmer sig lite här och där. Mitt i klippningen var jag tvungen att gå in och hämta kameran, den fina rosa astilben i motljus. Sen fortsatte jag och avslutade och finlirade med sax - dock inte så petigt som det låter, det var snarare för högt gräs för trimmern!

Kommentarer

  1. Åååå vilken vacker bild, men Why am I surprised???

    SvaraRadera
  2. Tack :) Läste ett tips om att fotografera blommor från sidan eller andra vinklar man inte är van vid att se dem i, för att få dem mer intressanta.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg