Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Midsommarvecka

Regnbåge

I veckan frågar vi oss: ska vi sitta inne, ska vi sitta ute, hur många filtar har vi, vilken klänning ska jag ha, var växer det blåklint nu, vem ska snoppa jordgubbarna, vad blir det för väder? Och jag har repeterat vår inofficiella nationalvisa "Små grodorna" med barnen. Sen funderar jag på om jag ska ha klänningen i garderoben eller klänningen i affären... (men det visste ni som känner mig på Facebook redan!).

Kommentarer

  1. Vilka problem man har. :-) För mig blir det helt klart en klänning från garderoben. Noll tid för shopping sen jag började jobbade - tur att det finns nätet att shoppa på. Håller tummarna för vackert väder i Skåne på fredag.

    SvaraRadera
  2. Just nu ser det ut som det blir den i garderoben på grund av just tidsbrist! Ja, vad hade vi gjort utan nätshoppingen?! Och Ebay - där har jag gjort en hel del fynd.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg