Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  


, originally uploaded by Min inspiration.

Då är jag oförkyld och på väg vill jobbet. Attans, kattans, hade glömt att det är vägarbete. Tänk om man kunde cykla till Malmö. Min man gör det två-tre dagar i veckan under sommarhalvåret, men det är ett par mil. Trevlig torsdag på dej!

Kommentarer

 1. Vägarbete. Grrr... Känns som det är en evig följetong på Skånes sommarvägar. Gjorde misstaget att köra en dag förra veckan. Det stod still! Tacka vet jag tåget. :-)

  SvaraRadera
 2. Vägarbete. Grrr... Känns som det är en evig följetong på Skånes sommarvägar. Gjorde misstaget att köra en dag förra veckan. Det stod still! Tacka vet jag tåget. :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, tåg hade varit det allra bästa. Förr, för snart ett sekel sen, gick det tåg från min del av världen till stan. :)

  SvaraRadera
 4. Satt i samma kö... trist
  tack för omtanken, men ek vill jag faktiskt inte ha.. gillar trädet, men inte de bruna löven som faller året runt...
  ha det bra
  kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg