Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Gammal är inte äldst

gammal-äldreäldst

Jag kände så för den gamla damen som satt på stenen på Colosseum. Hon var nog trött och vilade lite på stenen. Allt är ju relativt och på just Colosseum var hon ju ändå inte så gammal.

Det lustiga var att när jag tog bilden tänkte jag sen "den kan jag nog använda till ett tisdagstema om temat blir gammal". Mer tisdagstema hittar du här.

Kommentarer

 1. Ja tänk va, ålder är verkligen relativt. Superfin bild och bra tolkning.

  SvaraRadera
 2. Vilken beskrivande bild. Den finns många saker på fotot som är gammal, äldre eller äldst. Ett superfoto bland dina gömmor. /Amanda

  SvaraRadera
 3. Grymt snygg bild som får mig att tänka! Och det gillar jag starkt med bilder - när de berör mig!!

  Ha en fin dag!
  Anna

  SvaraRadera
 4. Fin bild. Och så längtar jag till Rom.

  SvaraRadera
 5. Hej alla!
  Jag hoppas inte damen misstyckte att jag tog bilden och att hon är med i bloggen. Jag tror inte ens hon vet att hon är med på bild.
  Tack för era kommentarer!

  SvaraRadera
 6. Ja det var verkligen en fin bild!

  Själv kunde jag inte komma på nåt på dagens tema, tyckte det var svårt.

  SvaraRadera
 7. Vilken jättefin bild. Jag hoppade själv denna veckan.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg