Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Doppa tårna

Doppa-tårna

Jaha. Idag följde barnen med kompisar hem från dagis. Och jag fick köra hem själv med tom bil och inget vad-har-ni-gjort-idag-och-ätit-idag-prat. Ibland är man själv och ibland är man ensam men just nu är jag nog mest ensam. De har kul i alla fall! Men jag blev på bättre humör när jag kom hem till brevlådan som innehöll en bröllopsfestinbjudan!

Bild från igår och årets första dopp, om än inte hela kroppen men halva byxorna.

Kommentarer

 1. Vilken kul bild! :-) Måste varit kallt.

  Det är märkligt det där - när huset är fullt med barn, stök och stim - vill man ha lite lugn och när det är lugnt vill man ha lite stim. Eller det är kanske bara jag. :-)

  SvaraRadera
 2. Det var faktiskt inte så kallt, jag hade nog kunnat doppa mig snabbt till och med!

  Ja, igår längtade jag bara efter stök och bus och blev nästan handlingsförlamad och gjorde ingenting. Märlkigt.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det ser ut! Längtar efter årets första bad.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag med, Anna-Karin, hoppas det blir fler än förra året (1!).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg