Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

AFK

afk

Den här veckan blev det tvärt om: sol på vardagen och moln till helgen.
Igår hörde jag ett nytt ord på radion eller ny förkortning är det ju; AFK. Det är vi snart, på väg till Skånes Djurpark (det är lite av tradition att det ska vara lite kallt och småblåsigt när man är där...). AFK = Away From Keyboard och det ska man tydligen säga istället för IRL.

Hoppas du får en trevlig helg!

Kommentarer

 1. Hoppas att dagen på Skånes Djurpark blev riktigt trevlig!
  Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
  Kram
  Viveka på Humlebacken

  SvaraRadera
 2. AFK...jahaja, det blir det här snart Christer har börjat grilla.

  SvaraRadera
 3. Så många bra förkortningar det finns. :-)

  Hoppas att Skånes Djurparkbesöket var bra. :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg