Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Skärtorsdag

Orkideer-till-Warhol

Sol ute, sol inne, snuva i sinne... Barnen ser på Aristocats, snyta-snyta och den lediga dagen blev en vabdag. Påskharen knackade på dörren och lämnade ett jäääätteägg med en karta till godis och godis från påskmormor och påskmorfar, så idag har vi just godis till mellis. Mm!


Bild: Egentid till tonerna av "Alla snubbar vill ju vara katt", Orkideer till Warhol. :)

Kommentarer

 1. Nej vad trist med förkyling nu till påsk, hoppas den försvinner i ett nafs.

  SvaraRadera
 2. Det är på väg bort, morgon blir det lugn konstrunda (=sitta i bilen ch bli helt frisk).

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk Caroline! Jag ville bara säga att jag njuter varje dag av dina bilder även om jag just nu är URUSEL på att kommentera .-)

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du blivit frisk!

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 5. Jessika: Tack, kul att du gillar bilderna! Jag är också kass på att kommentera ibland, ungerfär som att jag glömmer att mitt mailprogram har en Reply-knapp... Hoppas din påsk var fin!

  Frida: Tack, jodå nu är vi på benen allihopa.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg