Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Surfsummering

Mars. Inspiration efterlyses. Har läst på flera bloggar att inspiration saknas. Och i verkligeheten efterlyses ork. Det är väl mars-tillståndet som gör det. Här kommer lite blandade bilder - "ocollagerade - av de senaste dagarnas surfande.

friday3

Jessika har bloggat en del om tofflor i veckan. Så till den milda grad att jag också känner toffelbehovet växa. Jag har dock ett par grymt otrendiga tofflor med gäss på, men de är mer hämta-tidningen- eller åka-till-stranden-tollor. Jag inväntar Calous vårträskor, ovan och nedan, och tror att dessa hör till 2009:orna. Hoppas det! Hasbeens vet jag inte om jag testar... Isåfall skulle det vara dessa.


friday2

friday4

Söt liten "väskblinga" i forma av en blomma. Från Ordning och Reda.


friday1


I helgen kör vi fram pysselvagnen och den nya stansen från Ordning och Reda, lik dessa, till att göra små figurer och en tavla. Återkommer med bildbevis. Jag är nära scrapbooking, men har bestämt mig för att hålla mig till främst digitalt scrappande.

friday5

Mer skor. Hos Brandos.se såg jag de guldiga von Dutch-gympaskorna. I dessa kan jag mycket väl tänka mig att gå till jobbet i.

friday6

Ett bord/hylla/möbel för avlastning/förvaring. Jag gillar den! Smart och rolig och i ögonenfallande. PID är återförsäljare av Josefin Hellström Olssons "Lectus Pile of Books". Gäller bara att komma ihåg "var la jag nu den där boken i boken"?

Jag kommer dock ihåg att idag är det fredag, fredag, fredag. :)

Kommentarer

 1. Ha ha, ja jösses vilka behov man skapar sig... ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det märkligt när behovet uppstår. Sen köper man och några dagar senare, är det nästan glömt... Men kanske inte dina skor då eftersom det blev dubelt upp: behover måste vara stooort! Hoppas ni får kul på discot :).

  SvaraRadera
 3. Snyggt med träskor - synd bara att jag får så hemska skavsår av dem. Föredrar de jättesnygga gympaskorna du hittat!

  SvaraRadera
 4. Åh vilka underbara träskor! Jag hade gärna klätt mig i ett par Hasbeens men jag tycker att priset är för högt för träskor. För min del blev det ett par http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=35009&productId=227335&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=# som med rabatten gick på lite över 200:-. Helt ok för mig i sommar.

  SvaraRadera
 5. Ett par svarta var det jag köpte.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg