Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Nya skor

another-pair-

Guldskor. Ska jag verkligen köpa ett par guld-fin-gympa-skor? Ja, det ska jag nog. Har ett par svart-vita favoriter som jag slängt och sen tagit upp ur soptunnan igen. Tänk om jag ser ut som en personifierad medelålderskris som försöker blinga till sig a la relaxed elegance-style. Eller om jag ser ut som syster Herrey. Eller så tar jag dessa.Illustration av mej.

Kommentarer

  1. :-) Klart du ska sväva fram i ett par gulddojor. :-) Jag köpte guldloafers förra året. Lite mer försiktigt kanske... men det är så bra med guld, det funkar till allt.

    SvaraRadera
  2. Låter som en bra med guldiga gympaskor...fina!!

    tina=)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg