Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Hej från mobilen


Hej från mobilen, originally uploaded by Min inspiration.

Då sitter jag på ett hotellrum i Stockholm efter dag ett av Internetworlds webbdagarna och slappar. Seminarium om internet: hur man förväntar sig att få information serverad i och med att man är villig att lämna ut tillräckligt med info om sig själv för att spara tid och slippa det man inte är intresserad av. Hur våra Apparater utvecklas, att elever i Japan skriver sina uppsatser direkt i mobilen och att jag kan tänka mig att byta bank (igen) om banken erbjuder ett snyggt och smart gränssnitt samt ett digitalt bankvalv till alla mina värdefulla bilder. Plus lite Svenskt Tenn, NK och Blås & knåda (äntligen!). Och nu min dyraste kopp kaffe med roomservice, som jag trodde ingick... Inget är gratis, 105 spänn! Badkar, tv och en Elle Interiör, sen godnatt.

Kommentarer

 1. Låter intressant!

  105 kronor för en kopp kaffe. Jösses!

  SvaraRadera
 2. Jag skådar elefanter och framförallt Åsa Lindström. Fin mugg du valde! Jag skall unna mig en i sommar på Gotland. En samling som utvidgas sakta, sakta - men det är ju en del av tjusningen :). När jag var i hennes minibutik i Hablingbo i somras var det några människor som tog upp hela butiken bara med sin närvaro. De köpte tolv stycken på en gång, medan jag stod och valde och klurade länge. På något sätt tror jag att jag tycker mer om mina muggar än dem ;) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Jaså det var webbdagarna du skulle till. Spännande. Du får berätta mer när du kommer hem.
  Njut av hotellfrukosten!!
  kram
  V

  SvaraRadera
 4. Malin: Ja, det var väldigt intressant! Rapport kommer på bloggen.
  Jag höll på att storkna när mannen med fina-brickan kom med kaffet i silverkanna och finsocker till och framför allt när jag såg lappen att skriv att under.

  Weronica: Ja, en liten tändsticksask kunde jag inte låta bli att köpa. De där muggarna har jag länge varit sugen på, det var värt resan med tunnelbanan till Söder enbart för muggen. Tänkte fästa den med häftmassa på bordet där den ska stå, så slå-sönder-risken minimeras.

  Viveka: Ja, det var så intressant att inte alla fick plats i en av lokalerna. Och en tur till Sthm är ett trevligt avbrott i vardagen. Kram tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Vad sägs om att vara med i en vårteckensutmaning som jag försöker dra igång. Kolla in hos mig och kommentera om du tänker hänga på:)
  kram
  Viveka

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg