Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Hårda och mjuka prylar

vårmix

Jag är nog den siste att hoppa på uggletrenden. Det kanske inte ens är en trend längre. Men de är söta. Lite kattlika. Iittala har några söta exemplar, Toika Little Barn Owl. På Åhlens har de en serie med stadens hus, bland annat en tidsskriftssamlare eller överallt-liggande-skräpande-papper-samlare, inte heller så ovanlig i mönstersammanhang. Jag gillar. Åhlens har en designtävling under temat "En vänlig grönskas rika dräkt". Ska bli spännande att se vem som vinner med vad.

Två praktiska väskor för STRANDEN från Stadium. Och en Only-klänning för nalkande vårdagar.

Etsy, Etsy, Etsy, så mycket fint. Vilken källa! Idag fann jag detta vackra våningsfatet till smycken eller hellre ätbarheter, till exempel makroner.

Och sist, skorna! Gammal är äldst. Till våren kommer jag trampa runt i dessa Conversers som var sista paret ut i ljusbrunt i affären. Ett tecken (på att de väntade på mej).

Jaha, imorgon pyser jag till Sthm och bor på hotell och äter hotellfrukost. Om halsontet inte bryter ut....

Kommentarer

  1. Du är duktig på kollage! Jag älskar våningsfaten från Etsy. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg