Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Från sidan

tisdagstema_fran_sidanUtflykt tär på krafterna. Min dotter somnade innan vi lämnat dagisparkeringen igår eftermiddag och sov till klockan sju, sju i morse, utan middag och i favoritkläderna. Jag känner att min egen sömnskuld snart är uppe i ett par år. Imorgon ska jag dock bo på hotell och kan nog kosta på mig en timmes extra sömn i övermorgon. Såvida jag inte försover mig och tidiga flyget till Stockholm. Då kan jag sova på flyget en hel timme nästan. På vägen in till stan i taxin säkert tjugo minuter. Sen är det seminarium i dagarna två: då hade jag inte tänkt sova, men risken föreligger just nu.

Om bilden: På vägen till jobbet kör jag förbi ett träd, vid Pildammsparken i Malmö, det ser så speciellt ut. Även när det är grönt ser bladen speciella ut, som ett urtidsträd som stått där vi hade sabeltandade tigrar i Skåne. Den här bilden är fem bilder ihopsatta till en, så fick det bli för att få plats med alla grenarna. Bilden är tagen medan jag väntade vid rödljuset, från sidan.

Kommentarer

 1. Är det bara jag som längtar till sommaren nu? =)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Gå gärna in på vår sajt - elleinterior.se - just nu har vi en inredningstävling där man kan vinna 25 000kr att köpa inredning för hos R.O.O.M.

  //Sandra

  SvaraRadera
 3. Så superdupersnyggt!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg