Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Två bilder

blomsterljus blomsterlampa


Varför går hon och fotograferar gatlyktor? Jo, för jag hade en idé om just en bild med ett par gatlyktor. Inte konstigare än så. Här är två av dem. Vilken gillar du bäst?

blomsterljus


blomsterlampa

Kommentarer

 1. Jättefina och kul idé! Jag gillar bäst den med prästkragen.

  Och så undrar jag hur du gör för att få så stora bilder på din blogg? Går du in för varje inlägg och ändrar pixelantalet i html?

  SvaraRadera
 2. Tack Anna! :)
  Jag tittade på din blogg och du verkar ha rätt bredd för att kunna visa stora bilder, men jag tror att det handlar om att jag sparar mina bilder hos Flickr. Där kan man välja storlek själv. Laddar man upp dem hos Blogger kan de bara bli en viss storlek.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar den med ett flöde av blommor. Underbar!

  SvaraRadera
 4. Den med blommigt sken tog mitt hjärta i besittning.

  SvaraRadera
 5. Kajsa & A-K, jag tror jag gillar den bäst också.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg