Tjuvar och kälkar

Pulka-tour-2009

I fredags blev det sista-minuten-träff med annan barnfamilj och köpemat. Jag köpte med thaimat på vägen hem. De tog inte betalkort och kontantlös som jag alltid är, jag gick för att ta ut pengar. I den delen av Malmö är jag inte helt bekväm, höll hårt som en 90-åring i väskan och försökte se snäll och osynlig ut. När jag kom tillbaka, insåg jag att jag räknat fel och tagit ut för lite pengar. Snåljåp, tänkte jag om mig själv. Och säkert söta thailändska tjejen på restaurangen (läs "haket") med. Jaja. Gick tillbaka till automaten, försökte se ännu mer osynlig ut. Utsätta mig för dubbel risk! När jag slappnat av lite i kön - kanske var faran något överdriven - såg jag en affisch för ett rapband som skulle spela. Den hade min son tyckt var tuff.

När jag kom tillbaka till restaurangen betalade jag. Sen stod jag där. Utan mat. De undrade vad jg väntade på. Sen insåg vi att någon snott mina sex aluminiumlådor med mat. Snopet. Men vatten på min farlighetskvarn. Någon annan åt i alla fall exakt lika god mat som vi den kvällen... Och barnen fick en rätt så tuff affisch efter lördagens pulkatur.

Kommentarer

  1. Ha, ha! Vilken story! :-) Det roligaste var nästan att du tog ut för lite pengar... eller att maten blivit stulen... :-) Hoppas du hade mer tur resten av helgen. Många skåningar i bloggvärlden - det gillar vi. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg