Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Till salu

Jag tog foto för ett tag sen på ett par byxor som inte passar barnen längre. Tänkte sälja dem på Tradera. Tycker ni jag ska skriva att det finns katt i huset? ;)

byxor

Kommentarer

 1. Har katten godkänt försäljningen? Det ser inte riktigt så ut... ;-)

  SvaraRadera
 2. Nej, han godkände inte. Men jag sålde dem ändå efter ännu en tvätt. Och jag skrev om katten.

  Nu huserar han i sonens "för litena" dunjacka, dock för sliten för att säljas.

  SvaraRadera
 3. Ja nått plagg måste man ju ha att mysa i/på. När Nancy var nyklippt tyckte hon det var väldigt mysigt i min vinterjacka.

  SvaraRadera
 4. Haha, det är så typiskt katter. Så fort något läggs på golvet så ska dom ligga på det. Det spelar ingen roll om det är ett par jeans eller en hög med kablar. :)

  Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Så sött! Jag hade slagit till, om jag hade fått katten på köpet :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg