Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Hemma

hm_home

Jag har inte sett någon kampanj för H&M Home, enbart via bloggar. Kan det bero på mitt minimala TV-tittande? Eller lanserar H&M enbart via pressreleaser och internet? Så är kanske fallet eftersom varorna bara finns att köpa via nätet.

Efter en rundtur med ett försök att kolla allt på en gång under den nya fliken "Home" på hemsidan, kan jag konstatera att jag fått lite IKEA-känsla: fina saker till bra pris, som man kommer att stöta på i vart och vartannat hem där det bor nyss hem-ifrån-flyttade till uppkopplade morsor. Jag ingår i den gruppen och kommer ni hem till oss efter "mitten av mars" kommer ni att finna en grön kudde med storstadssiluett i soffan.

Jag gillade att man får tips om att även köpa innerkudde när man lagt sin vara i kundvagnen. På något sätt kändes det lite ovant att inte se modeller på bilderna. Inga trenders som hängde i sofforna. H&M Home är väl vad bloggvärlden handlar om idag! Härnäst: H&M Food?

Kommentarer

 1. Tycker också att det verkar finnas mycket fint! :-) Bra att det inte bara säljs med innerkudde som många gör... Vet inte hur många innerkuddar vi har liggande hemma som tar plats.

  SvaraRadera
 2. Härnäst måste väl vara att IKEA börjar sälja kläder?

  SvaraRadera
 3. Malin: Kuddar kan man inte ha för många av. Tycker inte jag, men min man gör... så han är väl en behövlig broms ibland!

  Anna-Karin: Såklart!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg