Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Tävling - 500 inlägg ska firas!

tavling_tavla_

Jag gillar siffror, samband och logik. Egentligen en motsats till kreativitet. Vilket jag också gillar. Eller kanske en förutsättning? Inte för att jag egentligen vet var logiken i femhundra inlägg ligger men det är ett jämt tal, även om femman i sig är ojämn, halvvägs till tusen, som också brukar vara anmärkningsvärt i jubileumssammanhang. Men jag tycker det är värt att fira med en tävling. Vill du vinna tavlan med trädet inramad och klar med vit ram? Fotograferat och editerat av mej. Skriv en kommentar eller skicka ett mail till mininspiration@gmail.com, så drar slumpen en vinnare på söndag kväll! Och: skriv gärna om tävlingen på din blogg om du har en. Vem som helst kan tävla, oavsett om du har en blogg eller ej.

Har jag skrivit att jag känner mig busig och inte gör som min svensklärare sa, när jag inleder en mening med "Men" eller "Och"?

tavling_tavla

svarta_skogen

Kommentarer

 1. Som Skånetös i Stockholm tycker jag det är kul att följa en icke-Stockholmsblogg. Givetvis vill jag vinna dina fina tavla!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin tavla - den vill jag gärna vinna!

  Hälsningar,
  Bissen

  SvaraRadera
 3. Det är en jättefin tavla och jag älskar träd så jag vinner den gärna :)

  SvaraRadera
 4. 400! Heja! Jag hoppas såklart på många, många fler :) Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. Den är så fin...tavlan, den skulle passa här faktiskt!

  Busa på bara...språket är personligt och jag tycker det är charmigt att man inte alltid håller sig till reglerna!

  Kram och trevlig helg!
  /Carina

  SvaraRadera
 6. Och tavlan är ju jättefin ;) Den behövs hos oss som knappt fått upp någonting på väggarna fast vi bott här i över två år. Men min man spikade upp mitt studentporträtt i somras. Vet inte om alla fattar att det är på skoj.
  // Loppis-Annika

  SvaraRadera
 7. Tävlingen är avslutad och vinnaren slumpdragen av mig: med lappar och så blundade jag när jag skakat om alla och drog en lapp. (Sökte på "slumpgenerator" med mera, tänkte dra vinnaren på webben, men less is more den här gången).

  And the winner is: INFING alias Carina!

  Skicka ett mail till mininspiration@gmail.com så löser vi resten per mail!

  SvaraRadera
 8. Nämen grattis till 500 inlägg och grattis till Carina som vann en så fin tavla.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg