Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Tejp och digital tape

Snygg tejprullehållare

En fråga som aldrig mer kommer att ställas i vårt hus är "Var är tejpen?". För från och med idag vet alla att den alltid finns i den nya, snygga, silvriga och tunga tejprullehållaren som för evigt ska stå på hyllan vid skrivbordet. Sa någon klistra fast?

Något som däremot kommer att ljuda i huset är musiken från de tre CD-skivorna "Stor musik för små öron" som är just vadd en heter. Klassisk musik och många stycken man hört i alla möjliga samamnhang. Rekommenderas starkt! Hos Barnbokhandeln hittar du den. Och vi tackar barnens faster för den eminenta julklappen, för även de stora öronen kommer att lyssna!


stor-musik-for-sma-oron

Kommentarer

  1. Skivan blev jag jättenyfiken på! Anna lyssnar alltid på musik när hon skall somna och det vore trevligt att sitta tillsammans med henne och inte lyssna på hennes High School Musical :)

    SvaraRadera
  2. Det är tre skivor med olika tema, lite busig musik med lite gammeldags cirukskänsla emellanåt, lite lugn och en med bara Mozart, så var det nog om jag minns rätt.

    SvaraRadera
  3. En sådan tejphållare hade jag också behövt. Snygg var den också.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg