Odla brysselkål i pallkrage
De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra. Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...
Gott och ont... Jag gillar meny-skyltarna även om jag inte kan läsa vad som erbjuds.
SvaraRaderaAndra världskriget... inte bra. Bara att lära av andras misstag.
KRAMEN!
Vilken fin tolkning du har gjort. Menyerna är jättefina och vilken tur att du påminner oss om kriget. Vi får aldrig glömma.
SvaraRaderaHa det gott.
Vilka härliga menyskyltar *Mmm*
SvaraRaderaJa vi får aldrig, aldrig glömma.
Tycker om det du skrev om när man reser eller är på okänd mark! Sinnen är som ett barn.... mm så är det.....
SvaraRaderaFina skyltar också!
Ha det så gott!
Morsdek: Ja, skylten tilltalade mig, det var egentligen inte maten utan formen.
SvaraRaderaKerstin: Vad roligt du tyckte det. Besöket i Normandie i somras där andra bilden är tagen gjorde stora intryck.
Jules: Nej, aldrig.
Lissen: Detsamma till dig och tack för de positiva orden!
Först charm, sedan allvar. Bra val för dagens tema.
SvaraRaderaJag var ju också i Normandie i somras. Badade t.o.m på Omaha Beach, det var riktigt kallt.
♥Hej! Jag har en blogg med outfits, mode och mycket mer, jag gör också gratis designer till alla som prenumenerar på min blogg med bloglovin. Ps. Fin blogg och fina bilder :) Kram Johanna!
SvaraRadera