Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Du vet att du jobbar igen när...

loxwood_

... du får ett nyhetsbrev och tror att det står "Reseräkning" när det i själva verket står "Reasänkning". Om jag nu hade varit på en affärsresa, så hade den kunnat gå till Paris och jag hade hunnit med att gå till butiken Loxwood och köpt båda dessa väskorna. Men nu är det inte så och jag har köpt färdigt väskor för en låång tid framöver. Tror jag.

loxwood

Kommentarer

  1. kan man köpa färdigt med väskor? Jag tror tvärtom att man inte kan ha för många *s*

    SvaraRadera
  2. Det kan man nog inte. Det ligger säkert i generna och är handlar i grunden om överlevnad, men tagit sig detta uttryck i modern tid!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg