Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Dagens outfit på gymmet

sport

Efter tre turer till gymmet hände det som inte får hända: ena skon gick sönder. Skorna är säkert tio år gamla och en del av sulan lossnade, men inte helt. Så där gick jag mellan maskinerna med knasiga steg med högerbenet för att få med hela skon... Till fjärde turen hade jag nödklistrat skon. Den höll. Men det är kanske dags att uppdatera sportgarderoben.

Jag har också insett att de slimmade byxorna inte sitter väldigt snyggt kring midjan. Det är ju därför jag är där! För att fixa till formen på den lite. Jag såg ett par snygga byxor av den typen som de i mitten på bilden: Lagom pösiga, luftiga och med en speciell nyckelficka: viktigt. (Senast stoppade jag bilnyckeln i bh:n).

Nya skor: de svarta är rätt coola, men var visst mest för handbollsspelare. Det är ju såklart ett par skor väl anpassade för ändamålet man bör välja.

Ny outfit: ny sport-bh, två toppar, en lite tightare till pösbyxor och ett linne till slimbyxor. Snygg på vägen mellan bilen och gymdörren i Peak-tröja. Ett par med svettband är inte en dum idé, fler borde ha det har... och en flaska till det så fantastiskt oumbärliga vattnet. Åter en snygg och en praktisk, den stora sväljer en liter. Och till sist några gummiband att hålla styr på frisyren med.

Kanske dags för en tur till Stadium som står för de flesta bilderna och uppdatera outfitten på gymmet.

Kommentarer

  1. Heja, heja! Jag har det där svarta linnet från Stadium, det längst upp till höger. Nackdel: det behöver strykas för att vara snyggt. På yogan står jag i och för sig mest uppochner (nu senast till och med på huvudet!) och då lär det väl inte vara någon som ser skrynklorna...

    Iväg nu och köp nya skor!

    SvaraRadera
  2. Snygg Peak-tröja. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg