Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Thank you for you order

mulberry_bayswater

Äntligen. Nu är den beställd. Det blev en mörkbrun. God jul Caroline önskar Caroline. Tidig julklapp. Nu önskar jag mig bara fred på jorden. Och en Dagmar-kofta.


Ett tillägg ett par dagar senare: Jag har tänkte på en sak. Jag borde nog tillägga att jag sparat länge till den. En sån investering är inte nåt jag gör ofta. Det kändes riktigt högtidligt att klicka hem den!

Kommentarer

 1. Då får man lov att gratulera! Mammor ger mammor de allra bästa av presenter ;)

  SvaraRadera
 2. Nämen är det sant! Lyllos dig...

  SvaraRadera
 3. Hur gick det förresten med klänningen - fick den följa med hem?

  SvaraRadera
 4. Hope so, Jessika!

  Tack, Weronica. Visst är det så ;)

  Ja, Kajsa, bara den kunde ta och komma hit NU!
  Klänningen fick stanna kvar i affären, till förmån för väskan. Nån måtta får det vara! (Men det var inte jag som sa det, utan tänkte att min man nog skulle säga så...). :)

  SvaraRadera
 5. Jag har tänkte på en sak. Jag borde nog tillägga att jag sparat länge till den. En sån investering är inte nåt jag gör ofta. Det kändes riktigt högtidligt att klicka hem den!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg