Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Obamabats

obamabats

Såklart att en ny modern president ska ha ett eget typsnitt. Obamabats heter Mr. To-Be-Presidents helt egna typsnitt och är bilder nedladdade från nätet omgjorda till vektorgrafik. De är alltså inte bokstäver utan bilder, en dingbat, bilder.

Jag har inte följt valarbetet så noga som jag kanske borde för eget vetandes skull. Men jag har en bra känsla imagen. Hoppas Obama blir en bra president.

Här kan du ladda ned det gratis från Jeffdomke.com. For free.

Kommentarer

  1. här är den svenska motsvarigheten: ReinBats. Länk: http://torpednet.blogspot.com/2008/11/reinbats.html

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg