Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Bara fåglar och ingenting emellan

Birds

Del två på tisdagstemat Fågel, fisk eller mittemellan. Har gått och funderat på hur ett collage med både foto och illustration kunde se ut. Så här till exempel.

Fick ett tips via allas vår Weronica om en bloggutställning hos Anna på Juniform. Jag anmälde mig i sista minuten. Nästa år ska jag få ha en månadslång utställning med åtta fotografier på vår lokala galleria med butiker, mataffär och bio. Det ska bli riktigt spännande.

Bloggutstallning

Kommentarer

 1. Kul bild! gillar kontrasten med de inklippta fåglarna.
  Grattis till att få vara med på en utställning! Dina bilder är verkligen sevärda och tål att ställa ut!

  SvaraRadera
 2. Tittade just in hos dig (du tittade ju just in hos mig!).
  Ser dina vackra foton och blir himla inspirerad. Mmen inga nya projekt för mig nu - har för många påsar...!

  SvaraRadera
 3. Haha, Odd Nelly! Det gäller att ha koll på sina påsar :) Ikväll packar jag upp sypåsen (eller lådan).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg