Traderad Japonica

Japonica

I augusti och äppletider bjöd min syster på äppelkaka. Hon hade en kanna om egentligen var hennes svärmors. Jag föll för den direkt. Samtidigt undrade jag hur jag kunde ha undgått det vackra mönstret så länge som tills dess. Det var en klassiker från Rörstand nämligen. Japonica. Jag gillar dessa sirliga blommönster. Till min stora glädje hittade jag en söt liten sockerskål i fint skick på Tradera. Den anlände väl inslagen i brevlådan i måndags. Lagom till tre små chokladpraliner eller en näve nötter.

Kommentarer

 1. Jättefint mönster. Visst är det kul med Tradera? Fast jag har haft jätteotur med mitt senaste köp och inte hört ett ljud från försäljaren på tre veckor.

  SvaraRadera
 2. Den är väldigt vacker. Jag samlar på äldre porslin. Min största samling är Prunus av Stig Lindberg. Tradera är bra, men just det jag samlar är av någon anledning alltid extra dyrt :(

  SvaraRadera
 3. A-K: visst är det kul! Men samtidigt en chansning, men de flesta är förvånansvärt ambitiösa tycker jag!

  Petra: Tradera och liknande platser har väl dragit nytta av intresset för gammalt fint porslin etc. Man hittar ju alltid en bild av "Berså" på förstasidan tycker jag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg