Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Det sa bara klick...

hm_sommar_2009

... klick, klick och sen var det hemklickat. I måndags kändes det riktigt höstigt och det var mörkt redan efter middagen. Vi kurade i soffan med kuddar framför brasan, plockade fram en ask chokladhjärtan till kaffet och barnen fick en lektion i att mamma och pappa är inte alltid konsekventa. Måndagsgodis? Jag bläddrade lite i vårens och sommarens H&M-katalog. Vår och framför allt sommar känns avlägset och speciellt baddräktssidorna kändes inte helt aktuella. Speciellt inte med munnen full av ljuvlig choklad. Däremot föll jag direkt för dessa två blå plagg. Leverans vecka 1. Paket veckan efter julafton. Jo, det går väl bra :-).

Kommentarer

 1. Oh, jag har inte vågat öppna katalogen än. För jag är rädd att jag skulle göra som du. Klicka. Men det var fina kläder du köpte, lite marint sådär.

  SvaraRadera
 2. Ha ha, jag gjorde en markering vid bla den blusen och den tröjan när jag bläddrade ;)

  SvaraRadera
 3. Men med rabattkoder så kan det kanske vara värt ;), Petra?

  Jessika: Vad lustigt! "Bland annat" jag håller med om att där var mer... :)

  SvaraRadera
 4. Sommarkatalog? var?

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Nilla: Om man beställt ur förra katalogen kunde man kryss i att man ville få vår- och sommarkatalogen tidigare. Bra tricks att skapa uppmärksamhet eller hur?
  Kläderna finns på nätet, men man måste kunna artikelnumret för att hitta dem.

  SvaraRadera
 7. Jag får väl ge mig till tåls då ;-)
  Jag är nyfiken... men inte i behov av sommarkläder. Koftan var jättesnygg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg