Blågula toner

Klädcollage

Med svaret "nej" på frågan från min dotter om mamma ligger kvar i sängen för att hon väntar på tårta och två tabletter senare - den med koffein hjälpte bäst - har jag masat mig till datorn. Huvudvärksförkylning.

Dagens outfit idag är väldigt långt från dessa plagg. Jag blev lite sugen på en sidenblus, men den får inte vara för präktig, då känner jag mig bara så hemvävd och mesig att jag inte trivs i den. Gillar nog den gula blusen bättre än den blå blusen, båda från Ellos. Han hette ju Olle som grundade Ellos och la till ett "s". Kul och enkelt.

Ett par svarta jeans till det från Esprit är aldrig fel för att väga upp ovan nämnda prydlighet. Jag har länge gått och spanat på en kofta från Dagmar och den här gula tycker jag är riktigt snygg. Undrar bara hur länge den finns kvar i butikerna, jag är ju inte den enda som gillar Dagmar.

Och Uggs:en ja, jag tänkte förra gången de blev populära aldrig på mina fötter. Men man kan ju få lov att ändra sig. Dessa i blått ser sköna ut och jag har aldrig varit ett fan av klackar, så det blir också ett plus att de verkar vara sköna att gå i, till skillnad från de högklackade skorna utan klackar som Victoria Beckham tog på sig för ett tag sedan.

Söta vita rosor till öronen ifrån Forever21. Jag såg en TV-reklam där avsändaren inte gav sig till känna förrän på slutet. Jag gissade på ett par av de olika stora kända klädkedjorna, men fick tji. Det var Cubus, som tänkt poppa till sig och lät tittarna sköljas över av cool attityd, innan de berättade att det är Cubus som kan ge det. Den här fuskpälsen på den lilla lilla bilden kommer därifrån. Å sist en väska att hålla fast vid ute på stan, från Orla Kiely. Köper man just den här modellen, donerar Orla 30% till det välgörande ändamålet bröstcancerforskning. Heja!

Kommentarer

  1. Dessa uggs gillar jag med, men funkar de till brallor?

    SvaraRadera
  2. Det har jag inte tänkt på, men har för mig att jag sett det på någon på stan. Det borde gå till smala jeans.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg