Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Blå liten ask

cosas_burk

Katten har vänt i dörren båda gångerna jag öppnat för honom. Han nickade faktiskt när jag frågade om han hellre ville stanna inne, jag vet det var en slump, men ändå roligt att se, antar att han luktade på vädret. Regnet vräker ned och vi softar vidare här hemma idag, men förkylningen är på väg bort. Har fortfarande pyjamasbyxorna på, känns ännu mer befogat att stanna hemma då. Imorgon är det jobbedag igen. Då ska jag, förutom läsa 50-11 mail, på Photoshop-kurs och även äta lunch med gamla kolleger. Extra trevlig dag med andra ord!

Även den här dagen bjuder på surfning och bloggande en masse. Tänk att jag aldrig får nog!
Det finns saker man stöter på som man inte kan släppa. Jag hittade en vacker liten burk hos Cosas. Den ljusblå lilla asken. Komsi, komsi hem till migsi.

Day Birget Et Mikkelsen visar upp ett annorlunda halsband. Vackert, men jag vet inte riktigt till vad och när jag skulle använt det. Kanske på BlogAwards som går av stapeln imorgon. Jag hade nog höjt medelåldern om jag gått dit.


DAY_Birger_et_Mikkelsen

Kommentarer

 1. Wow! Vilket halsband. Eller krage? Otroligt vackert var det i alla fall.

  Det här gillar jag också, kanske borde buda på WA Bolins auktion?
  http://www.bolinauktioner.se/cgi-bin/bol_get.cgi?auk=77&katnr=156&efter=&kategori=all&tillv=_all_&type=0&stype=2&swrd=&land=SE&inrop=

  SvaraRadera
 2. Det var ett annorlunda men stiligt halsband det på auktionen! Var hittar man priserna?

  SvaraRadera
 3. Wow! Det var verkligen häftigt och annorlunda.

  SvaraRadera
 4. Jag tror det kostar runt 30 tusen pix... Men de säljer mycket vackert på sina auktioner, WA Bolin. Och man kan fynda!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg