Skönsöndag

Walk_in_the_forest, nature, trees, children

Det blev minsann en tur i skogen i helgen. Egentligen skulle det lagas Jessikas blåbärspannkaka till eftermiddagslekkompisar och medföljande föräldrar. I helgen var det dock dags för årets upplaga av Ekorundan och vi besökte samma gårdar som förra året. Den ena var sig lik, men den andra hade ett mindre utbud av aktiviteter, reducerat till köpa grönsaker eller köpa fika (som dessvärre var slut). Förra årets ponnyridning, traktorkörning och ciderprovning stod inte med på schemat i år och inte heller klappa kattungar, men det får katterna stå för! Besvikna blev vi ändå inte i slutändan: istället bjöds det på storfika i rofylld omgivning på Kulturens Östarp under bar himmel.

På vägen hem körde vi förbi min syster och hennes familj i huset de flyttade in i för en vecka sedan. Oj, är klockan fem i sex och oj, ska ni äta nu? Jatack, sa vi till middag med trevligt sällskap och fick även vara med om när barnens kusin tog sina fem första vingliga steg!

Bilder: Sonen och kompisen, vars mamma jag känt sen gymnasiet och nedan liten svampling, fyra grisar sover skavklövrars och ett litet orosmoln.

Ekorundan

Kommentarer

  1. Ingen pannkaka? I´m chocked ;)Kolsyrad whiskey är nu testad och rekommenderas INTE av maken ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, ni testade! Jag ska meddela resultatet!

    Det blev fläskpannkaka igår istället, mannen hittade inte blåbären, men jag ska göra den: barnen har inte glömt den utlovade "middagen"/efterrätten. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg