Reklam, jatack!

tröja_Lindex_skål Ilva

Mängden reklam i brevlådan tycks inte sina. Vi har inte satt upp "Nejtack, ingen reklam" på vår brevlåda. Ofta går jag direkt från brevlådan till papperssoptunnan snett över gatan med reklamen. Jag vill gärna ha reklam, men reklam som intresserar mig, så en liten skylt där det står vilka målrupper vi i vår familj tillhör på brevlådan hade varit bra. Där är nyhetsbrev bättre, man väljer själv att prenumerera på dem, drömmen för en marknadsförare egentligen: kunden väljer reklam från en. Nyhetsbrev i mailen är dessutom mer miljövänliga än pappersutskick.

Det kan dock bli för mycket av den elektroniska varan också. I veckan slutade jag prenumerera på ett nyhetsbrev, för det kom för ofta. En fin balans hur ofta man kan kommunicera med sina kunder. I ett nyhetsbrev från Ilva hittade jag den söta lilla skålen med lock. Känslan infann sig direkt: när kan jag åka dit ock köpa den? Tröjan från Lindex, som även finns på Lindex Shop Online, ville gärna följa med i påsen med en kjol och påfyllning till höstens tunnstrumpsförråd, men mitt förnuft sa "du har redan ett antal gråa koftor/tröjor", dock finns den kvar i mina tankar. Skulle jag kanske ändå inte...?

Kommentarer

  1. Jag såg också den där kjolen, tror det var hos "enmammsdaghelena" och tänkte att "den ska jag ha". Jag provade den i Gbg och den var faktiskt lite tunn och sladdrig, med lösa trådar. Men den ser fin ut på bild (eller så är det bara jag som blev grinig för att min vanliga storlek var för liten :()

    SvaraRadera
  2. Hejsan:D allt bra?

    SvaraRadera
  3. Min ser ok ut! Sitter fint på idag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg