Höstfärger

gult

Att surfa kläder är verkligen att förena nytta med nöje, precis som vanlig shopping, men nätshopping kan vara tidsmässigt effektivare, med nackdelen att man inte kan känna och prova kläderna. Men om man har köpt kläder från företaget tidigare, brukar man dock veta vilken storlek som passar och vad man kan förvänta sig till vilket pris. Jag har noterat en intressant sak på Ellos hemsida: när man växlar bild mellan färgerna på samma plagg: plaggen ligger exakt likadant oavsett vilken färg man väljer att titta på. Färgen måste alltså bytas digitalt och plagget har inte fotograferats en gång per färg. Intressant och duktigt att få till rätt färg och rätta toner.

En annan notering är att det finns en speciell gul färg som H&M har på sina kläder: en lejongul nyans som jag tycker signalerar varumärket H&M nu när jag lagt märke till den under en längre tid. Ellos har i sin höstkollektion anammat den gula färgen. Kanske inte helt oväntat. Vi är ju flockdjur. H&M har även en länk på sin sida till stickade plagg: "Lovable knits" - påminner lite om "Lovely knit" från en annan trendsättare, eller hur?

Min gråa kofta från Ellos har anlänt i ett paket igår. Sitter riktigt bra och är snygg irl också. Nu kan höstlöven börja falla och kvicksilvret likaså. Eller så ska jag kanske klicka hem dessa stövlar från Esprit först?

Kommentarer

  1. Gillar hm-gult. Känns lite roligare med färg även om det är höst:)

    SvaraRadera
  2. Den passar bra med höstfärger som brunt, mörkgrönt och svart. Men jag tycker dock att man bör vara en person med lite mörkare färger i sig och kanske inte ljus hy och blond, då ser man nog lätt blek ut. Eller kanske blir det snyggt med lite ljusrosa läppstift :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg